Mark Diacono, zahradník i kuchař, je autorem této knihy nabité nápady, jak správně používat v kuchyni bylinky. Dozvíte se, jak lze s pomocí bylinek připravit lahodná jídla, jak správně s bylinami v kuchyni pracovat a to nejen s klasickými známými druhy jako je tymián, rozmarýn, bazalka, pažitka, ale i s ostatními, méně známými druhy. V knize uvedené recepty jsou rychlé, zdravé, vždy spojené s použitím bylinek, jako rozmačkané petrželové pesto, nebo do libečku na několik týdnů zabalený lancashirský sýr. Kniha přináší návod jak bylinky sázet, rozmnožovat, nechybí úplný popis rostlin a jejich hlavní kulinářské příbuznosti. Mark v knize popisuje různé způsoby konzervace bylinek, včetně výroby olejů, octů, sirupů, uvádí, jak správně byliny mrazit a sušit a nabízí více než 100 inovativních receptů, které maximálně využijí vaše nové znalosti o bylinkách.
Rozměr: 18,8 x 27,7 cm, počet stran 272, pevná vazba, kniha je psaná v angličtině.
Autor: Mark Diacono
Kniha je vystavená v našem obchodě jako dekorace.