Koření může proměnit jídlo na úžasný chuťový prožitek, dokáže dodat vašim pokrmům překvapivé chutě. Než bylo koření k dispozici všem, bylo již od počátku civilizace zbožím, které inspirovalo globální obchod každé doby.. Mletá paprika, kterou jste přidali do guláše, měla kdysi váhu zlata! Tato bohatě ilustrovaná příručka poskytuje znalosti o organickém koření, jejich pěstování, skladování a způsobu jejich použití při vaření. Různé typy organického koření, seřazené podle chutí, od jemných a harmonických až po kořeněné, jsou prezentovány v krátkém profilu, následované více než 100 chutnými recepty pro každou chuť a příležitost.
Rozměr: 19 x 24,5 cm, pevná vazba, počet stran 144, kniha je psaná v angličtině.
Autor: Sarah Golbaz, Hellmut Wagner
Kniha je vystavená v našem obchodě jako dekorace.